Zöld gondolatok

"Ha egy zöld ágat tartasz a szívedben, előbb-utóbb rászáll egy énekesmadár". Az iskolai pályázatra - melyet a fenntarthatósági témahét alkalmából hirdettünk meg - olyan jól elkapott pillanatokat, benyomásokat, képi gondolatokat vártunk, amelyek a cím szerint ZÖLDEK.

A pályázók köre: diákok, tanárok, munkatársak, szülők!

Egy pályázó max. 3 képet küldhet be november 16-ig Csík Andrea (csik.andrea[kukac]vetesi.hu) vagy Likerné Pucsek Rózsa (likerne.rozsa[kukac]vetesi.hu) címére!

  • A fényképfelvételek természetes körülmények között kell, hogy készüljenek.
  • A korrekció a teljes képre vonatkozó kis mértékű digitális módosításokból állhat úgy, mint: szintek (levels), gradációs görbék (curves), színegyensúly (colorbalance), színezet/telítettség (hue/saturation) és fényerő/kontraszt (brightness/contrast), valamint az eredeti kép készítése közben keletkezett technikai hibák eltávolítása: karc, vegyszerfolt, a fényérzékelőre tapadt por.
  • A kép egyes részeinek, illetve részleteinek módosítása nem megengedett.

A beérkezett pályamunkákból kiállítás készül.

A témakeresés élménye, fényképezés öröme kísérje munkátokat!

 A pályázat értékelése még tart, virtuális és valódi kiállítást is szervezünk. A pályázatra diákok és dolgozók is nyújtottak be alkotásokat. A legjobban sikerült képek további pályáztatására is ösztönözzük művészeinket.

© 2016 Vetési Albert Gimnázium, Természettudományos Munkaközösség
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!